Referenser

Kulebo

Herrgård Kulebo är ett exempel där vi har använt stora delar av vårt kunnande. Ett nyproducerat hus där vi har bidragit med både fasadmåleri och invändigt måleri enligt äldre måleritekniker

Sprutmålning

På vår verkstad i Torsås sprutmålar och lackerar vi allt från dörrar och köksluckor till industrirobotar och dörräcken. Kan vi hjälpa dig? Tveka inte för att kontakta oss.

Kyrkor

Vi har genom åren varit med och renoverat många kyrkor. För att nämna några, Gårdby, Hagby, Torsås, Söderåkra, Gullabo, Påryd, Alsjöholm, 

Svensknabben är ett över hundra år gammalt kulturområde i Kalmar. På en udde i Kalmarsund ca tre kilometer norr om centrum återfinns denna vackra miljö från tidigt 1900-tal. Här har vi bidragit med vårt måleri genom åren.

Bergkvarabuss är Sveriges största privatägda bussbolag. Här har vi varit med och bidragit med vårt måleri både vid renoveringar och nyproduktion av bussdepåer, kontor och verkstäder.

Glasmästeri

Vårt glasmästeri byter ut trasigt glas och sätter in nya hantverksmässigt, vi skräddarsyr ert glasräcke eller glastak.

Tapetsering

Dags att tapetsera om? Kanske har du ett eget motiv som du vill trycka upp? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Kalmar Lantmän numera Swedish Agro byggde 2013-2014 en 60 meter hög foderfabrik. Där var vi med och målade 85000 kvm väggar och tak.

Dekorationsmåleri

Vi utför dekorationsmålning, allt från större väggmålningar till mindre detaljer, Vi behärskar även äldre tekniker som ådring, förgyllning och marmorering.

Om ossProffs i tre generationer


Andersson Måleri grundades av Olle Andersson i Strömby på 1940-talet. Sedan dess har företaget växt i tre generationer och drivs än idag inom familjen. Olles son Rolf tog över företaget på 1970-talet då verksamheten också flyttade till Torsås. Sedan 2006 drivs måleriet av sonsonen Kent. Idag har företaget huvudkontor i Torsås och en filial i Kalmar.
Följs ossOch ta del av massor av bilder & information om våra pågående projekt.

© Copyright. All Rights Reserved.